Tutireceptek.hu fejléc

Rakott kekszes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 kg háztartási keksz (szögletes)
3 db nagy tejföl
3 cs vaniliacukor
3 cs háztartási zselatin
2 evőkanál baracklekvár
1 db barackbefőtt
8 evőkanál porcukor

Elkészítés:
Másfél csomag zselatint feloldjuk egy pici vízben.Ahogy a csomagoláson írja.
Tejfölt,vaniliacukrot,a feloldott zselatint,lekvárt,az apróra vágott barackot a porcukorral összekeverjük.Egy szögletes tepsit fóliával kibélelünk,az aljára sorba rakjuk a kekszet,bekenjük a masszával,újra keksz,és addig folytatjuk, amig tart a hozzávaló.
A tetjére a megmaradt barack levével és a zselatinnal kocsonyát készítünk,és az egészet ráöntjük.

Tanácsok:
Legalább egy napot pihennie kell.
A barack mellé lehet más gyümölcsöket is darabolni, minél több fajta van a masszában annál finomabb.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: tnde


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott husos tészta » Magyaros rakott tarhonya » Húsos, rakott padlizsán » Alföldi rakottas
» Sajtos rakott » Mascarpone rakottas » Rakott répa » Rakott édes-káposzta
» Francia rakott burgonya » Rakott mákostészta » Zöldséges rakott burgonya » Puncsos kekszes recept
» Gombás-májas rakott karaj » Mexikói rakott káposzta » Sonkás rakott burgonya » Rakott krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.