Tutireceptek.hu fejléc

Sült diós alma recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 db alma
8 szem dió
1/2 citrom leve
2 evőkanál lekvár /de mézzel is nagyon finom/
2dkg margarin
tejszínhab

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk,és megforgatjuk a citrom levében./hogy ne barnuljon be/
A diót durvára törjük,összekeverjük a lekvárral,
Kivesszük az almák magházát,és az így kapott üregbe töltjük a diós lekvárt.
A megtöltött almákat jénai tálba helyezzük,és egy pici margarint teszünk a tetejére.
Addig sütjük míg az alma megpuhul.
Melegen,és hűtve tejszínhabbal is fogyasztható!
A őszi estéken,könnyű és gyorsan elkészíthető finomság,és még finom illat is lesz a lakásban.
Jó étvágyat!!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Pajola


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bözsi néni almás krémese » Mákos koszorú » Porlós almás » Narancsmázas szelet
» Diétás habos almás torta » Mákos krémes II » Túrós-csokis rúd muffin » Erdeigyümölcsös túrókrém
» Mennyei almás » Sütőtökös süti másként » Levéldíszek, csokiból. » Mogyorós habcsók
» Márton szeletek » A nagyi almás sütije » Dán almatorta » Avokádó desszertkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.