Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Calipso kávé recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
Hozzávalók 6 személyre:

5 csésze forró kávé
2 evőkanál fehér rum
4 evőkanál ananászlé
1 csésze tejszínhab

Elkészítés:
A kávét, az ananászlét és a fehér rumot összekeverjük, felmelegítjük, de nem forraljuk. Előmelegített konyakospoharakba töltjük, majd a tejszíhabot a tetejére kanalazzuk.


A receptet beküldte: TyBoR

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Házi bodza hűsítő » Blue Baltic » Canadian and campari » Afrodite
» Spenótos kefirital » Saratoga » Csoki koktél másként » Acacia
» Mentás Mojito » "Tüzes víz" koktél » Elegant » Golden Colada
» Forralt bor (csípős ) » Édes és savanyú » Bodzaszörp (télire) » Berlenga


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.