Tutireceptek.hu fejléc

Diós almás sonkasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
40 dkg alma,
20 dkg sonka
2 db főtt tojás
5 dkg dióbél
1 dl majonéz
1 dl tejföl
1 db citrom
3 dkg cukor,
fél csokor petrezselyem


Elkészítés:
Meghámozzuk az almákat, eltávolítjuk a magházukat és felkockázzuk.
Feldaraboljuk a sonkát és tojásokat is.
A diót durvára daráljuk (esetleg késsel aprítjuk), majd az alapanyagokkal együtt egy keverőtálba tesszük.
A majonézt a tejföllel simára keverjük, sóval, citromlével, cukorral ízesítjük.
Hozzáadjuk a többi alapanyaghoz és tálalás előtt lehűtjük.
Finomra vágott petrezselyemzölddel díszítve kínáljuk.
Pirítóssal kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-mandulás túrótorta » Almás sütike » Francia almás » Almás sütőtök
» Habos-almás "pite" » Rácsos almás pite » Mézes-fahéjas almás süti » Almás sajt saláta
» Almás-sajtos vadkacsa » Almás shake » Gyors reform almás » Sonkasaláta pennével
» Almás-boros borjúmáj » Fahéjas-almás kiflik » Almás-diós rakott metélt » Almás csirke II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.