Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós almás sonkasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
40 dkg alma,
20 dkg sonka
2 db főtt tojás
5 dkg dióbél
1 dl majonéz
1 dl tejföl
1 db citrom
3 dkg cukor,
fél csokor petrezselyem


Elkészítés:
Meghámozzuk az almákat, eltávolítjuk a magházukat és felkockázzuk.
Feldaraboljuk a sonkát és tojásokat is.
A diót durvára daráljuk (esetleg késsel aprítjuk), majd az alapanyagokkal együtt egy keverőtálba tesszük.
A majonézt a tejföllel simára keverjük, sóval, citromlével, cukorral ízesítjük.
Hozzáadjuk a többi alapanyaghoz és tálalás előtt lehűtjük.
Finomra vágott petrezselyemzölddel díszítve kínáljuk.
Pirítóssal kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-puncsos csokissüti » Almás túrófelfújt » Gombás-almás kacsaleves » Csokis-almás torta
» Almás-mazsolás muffin » Diétás almás-pudingos süti » Fahéjas-almás kiflik » Almás-kukoricás saláta
» Almás süti, fűszeres » Almás felfújt » Álom almás, Almás álom » Almasalata
» Birsalmás rizs » Almás sütőtökleves » Rókagombás sonkasaláta » Kifordított almás


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.