Tutireceptek.hu fejléc

Boszorkánymáglya recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
16 db babapiskóta
3 dl tej
ízlés szerint vanília cukor és porcukor
25 dkg gesztenye massza
cukrozott tejszínhab
1 tábla étcsokoládé

Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk.
A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá.
A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Boszorkánymáglya 2 » Rácsos linzer » Feketeerdő parfé » Faszénen sült alma
» Sült madártej szelet » Csokipudingos kocka » Almas-morzsas suti » Finom csoki szelet
» Zebra torta tekercs » Banángolyó » Édes sajttorta » Fügekenyér
» Crumble almás » Tiramisu máshogy » Túrós akármi » Szilvás-mákos piskótatorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.