Tutireceptek.hu fejléc

Boszorkánymáglya 2 recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
16 db babapiskóta,
3 dl tej,
ízlés szerint vanília cukor és porcukor,
25 dkg gesztenye massza,
cukrozott tejszínhab,
1 tábla étcsokoládé,

Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk.

A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá.

A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!


A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Boszorkánymáglya » Berlini diós szelet » Árvácska sütemény » Kanalas süti
» Gooopi » Madártej villámgyorsan » Géptészta » Atkins cappuccino mousse
» Földimogyorós borzaska » Ánizsos csók » Mogyorós-áfonyás muffin » Ananászos-répakocka
» Marcipános-rumos szelet » Csíkos torta » Almás-csokis kuglóf » Meggyes-diós kevert süti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.