Tutireceptek.hu fejléc

Burgonya leves sertéshússal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg sertéshús
2 l víz
4 nagyobb krumpli
2 zöld paprika
2 paradicsom
2 babérlevél
2 mokkáskanál pirospaprika
2 mokkáskanál vegeta
2 kanál tejföl
2 nagyobb hagyma
kevés olaj

Elkészítés:
Vágd a húst mokka nagyságúra. Ezután aprítsd fel a hagymát, és az olajban dinszteld sárgára, majd szórd rá a paprikát, tedd hozzá a húst, öntsd rá a vizet, és főzd majdnem puhára. Utána vágd fel a zöldségeket,krumplit, és a vegetával együtt add hozzá. Most már addig főzd, amíg a hús teljesen puha nem lesz. Ekkor vedd le a tűzről, és keverd bele a tejfölt.

Tanácsok:
Tálaláskor vágj hozzá néhány szelet friss kenyeret.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: cicumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakottburgonya » Túrógombóc leves. » Aszalt szilva leves » Burgonya carbonara
» Tejfölös karfiol leves » Halikraleves » Édeskömény krémleves » Kukorica leves
» Kukoricás burgonyalepény » Csurgatott tojásleves » Tarhonya krémleves » Részeges gyümölcsleves
» Zabpehelyleves » Savanyú leves velővel » Szarvaspacalleves » Húsvéti tojásleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.