Tutireceptek.hu fejléc

Camembert-el töltött stangli recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 csomag Bakony Camembert sajt,
60 dkg liszt,
3 dkg élesztő,
1 kanál olaj,
1 mokkáskanál só,
fél evőkanál cukor,
1 dl tej.

Elkészítés:
A tejet meglangyosítom és beleteszem az élesztőt és a cukrot.
Mikor felfutott, összekeverem a liszttel, a sóval és az olajjal.
Meleg helyen kb háromnegyed órát kelni hagyom.
Egy centis vastagságúra sodrom, 8-felé osztom (sugárirányban).
A sajtot 3 szeletbe, szeletenként 6 csíkra vágom és a kis háromszögeket ,úgy tekerem fel, hogy mindegyikbe két-két sajtcsíkot tehessek és stangliformákat kapjak.
Kilisztezett tepsibe teszem és további 20 percig kelesztem.
A sütőt előmelegítem és az aljára egy lapos edénybe forró vizet teszem (hogy gőz keletkezhessen) és forró sütőben szép pirosra sütöm.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal töltött virsli » Juhtúrós stangli » Libás töltött káposzta » Töltött burgonyák
» Juhtúrós töltött gomba » Gyümölccsel töltött karaj » Töltött kifli 2. » Halkrémmel töltött alma
» Zsenge töltött karalábé » Tegnapi töltött cukkinim » Gyors kifli (töltött) » Hideg töltött saláta
» Töltött gombakosárkák » Töltött sonkatekercs » Töltött dagadó 2 » Töltött csülök hidegen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.