Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapehely recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Csicsóka, olaj
Rövid leírás

Elkészítés:
A megmosott, héjától megfosztott csicsókát igen vékonyra elszeleteljük, és forró olajban hirtelen kisütjük. Só nélkül, vagy enyhén sózva fogyasztjuk. Nejlon tasakban tárolhatjuk el.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Omlós túrós pogácsa gyorsan » Mártuska pogácsája » Hajtogatott tepertős pogi » Szuper gyors túrós pogácsa
» Sajtos rudacskák (pogácsa) » Virslis kiflik » Sajtfelfújt 1. » Sajtos tekercs/süti
» Sajtos, sonkás kiflicskék » Pampi (Túrólepény) » Krumplis rétes » Sajtos rúd lagzira
» Sós rudak » Sós, vajas pogácsa » Kocós pogácsa » Csicsóka chips


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.