Tutireceptek.hu fejléc

Csirke paradicsomos barbecue-pácban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kifilézett csirkemell(kb. 80 dkg)

a páchoz:
1,5 dl Bertolli Gentileolívaolaj
2 evőkanál paradicsompüré

őrölt bors
friss bazsalikom

Elkészítés:
Az olajat a paradicsompürével összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük. A még nyers csirkehúsdarabokba zsebeket vágunk, a pácot beletöltjük, és kívülről is alaposan bekenegetjük vele.

Ezután a húsokat grillen vagy megolajozott tepsibe fektetve hagyományos módon megsütjük. Tálaláskor az apróra vágott bazsalikommal megszórjuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piemonti csirke » Sörös csirkeszárny » Görögös csirkemell » Májas csirkeleves
» Lombardiai göngyölt csirke » Barackos tejszínes csirke » Csirkés leveles-táska » Csirkemell pizzasütő módra
» Paradicsomos húsgombóc » Csirkés tál » Mézes csirke 2. » Csirkeragu metélttel
» Kefíres csirke » Csirke grill » Kukoricás csirkemellcsik » Fűszeres tésztás csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.