Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecomb mustármártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb,
2 dl tejszín,
4 evőkanál csípős mustár,
2 evőkanál olaj,
ízlés szerint só, bors.

Elkészítés:
A combot a forgónál kettévágom, bőrét lehúzom. Megsózom és megborsozom. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverem.
Majd a serpenyőben felforrósítom az olajat, és a csirkedarabok mindkét oldalát lepirítom. Ráöntöm a mustáros keveréket, és befedve puhára párolom.

Tanácsok:
Párolt rizs a hozzávaló köret, amit azalatt készítek el, amíg a csirke párolódik.
De párolt zöldségek mellett is tálalható.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott, bundás csirkecomb » Csirkecomb borban sütve » Majoránnás csirkecombok » Indiai csirkecombok
» Tejfölös csirkecomb » Csirkecomb római tálban » Rácos csirkecomb » Sörben sült csirkecomb 2
» Csirkecomb almaszósszal » Lecsós csirkecomb » Tejben sült csirkecomb » Csirkecomb kókuszbundában
» Kaukázusi csirkecombok » Finom csirkecomb » Mustáros csirkecomb » Csirkecomb egyszemélyes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.