Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyepüré újra gondolva - diabetikusan recept

Kategória:


Hozzávalók:
150 g gyorsfagyasztott gesztenyepüré édesítőszerrel

150 g mascarpone krém

1 mokkás kanál rumaroma

1 db tojás

Elkészítés:
Kiolvasztjuk a gesztenye pürét és a többi hozzávalóval együtt aprító gépbe tesszük, majd habosra keverjük.

3 db 2 dl szélesebb pohárba adagoljuk a krémet, majd hűtőben 1 órát állni hagyjuk. Diabetikus tejszínhabbal tálaljuk.

Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nutellás gesztenyepüré » Gesztenyepürés muffin » Gesztenyepüré házilag » Zöld saláta újra gondolva
» Madártej glukononnal » Diétás almás-pudingos süti » Update mirinda szelet » Piskóta (update 1)
» Wellness kuglóf » Light mákos guba » Red Velvet torta » Kókuszgolyó (update 2)
» Almás croissant 1 » Pehelykönnyű kuglóf U1 » Rigó Jancsi Emyke módjára » Zabpelyhes buci


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.