Tutireceptek.hu fejléc

Goffri U1 zabpehelyből recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 csésze zabpehely
2 tojás (külön a fehérje és a sárgája)
3/4 csésze 1,5%-os tej
1/2 csésze víz
9 dkg olvasztott light margarin (én delmát használtam)
édesítő ízlés szerint

ez a natúr változat, kakaós esetén még 3 evőkanál kakaóport rakunk bele

Elkészítés:
Kézi mixerrel összekeverjük a zabpelyhet,tojás sárgáját,tejet,vizet,vajat és ha kakaósat készítünk akkor a kakaót is most adjuk hozzá.
Tojásfehérjét felverjük az édesítővel és hozzákeverjük a tésztához. Kb fél órát hagyjuk pihenni, hogy a zabpehely megpuhuljon. Az előmelegített goffrisütőt kivajazzuk és kisütjük a tésztát.

Tanácsok:
Én a goffrihoz pudingot szoktam készíteni édesítővel és 1,5%-os tejjel

Kép a naplómban az 1047.bejegyzésnél

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Kiss Mária


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csipkesüti zabpehelyből » Kókuszgolyó - zabpehelyből » Goffri (update 1) » Teljes kiőrlésű goffri
» Goffri » Sajtos sonkás tekercs » Gőzös süti mikróban » Paleo Kinder Pingui
» Fonott kalács (Update 1) » Őszibarackos joghurt » Paradicsomos zöldbab » Aszalt meggyes kókuszgolyó
» Juhtúrós kelbimbós sali » Lolly zabi » Almás pite U1 » Bolognai spagetti Update 1


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.