Tutireceptek.hu fejléc

Gombalevesem recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg gomba, aproszemu
Olaj
Liszt
Pirospaprika
Tejszin
Tojas
So
Bors
Huslevesle
Petrezselyem

Elkészítés:
Pici olajon megfuttatjuk a gombaszeleteket, majd pici lisztet szorunk ra, pirospaprikat es felontjuk husleveslevel. Sozzuk, borsozzuk, picit hagyjuk puhulni. Husleveslevel felontjuk /viz es kocka.
Bele az apritott petrezselyem es a hazilag osszeallitott galuskat beleszaggatjuk kiskanallal (so, liszt, tojas)

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gomolyás gombóc sajtmártással » Egyszerű frankfurti leves » Vegyes püré leves gazdagon » Csirkegulyás fejtett babbal
» Finom fokhagymakrém leves » Sajttal töltött fasírt » Tárkonyos pulyka-raguleves » Kolozsvári bableves
» Májgaluskaleves gyorsan » Sűrű tejfölös gombaleves » Krumpligaluska » Sajtleves húsgombóccal
» Spárgakrém leves » Gyöngytyúkleves » Erdélyi baglyos leves » Sajtkrémes krumplileves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.