Tutireceptek.hu fejléc

Gyöngytyúk á la Capitol recept recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hány személyre: 6

sült füstölt Szalonna
gyöngytyúk, megtisztítva, feldarabolva
Gomba
Bors
Petrezselyem
reszelt Hagyma
Tejföl
4 dl Fehérbor
2 Tojássárgája

Elkészítés:
Egy nagy jénai aljára Szalonnát teszünk, majd egy sor gyöngytyúkot. A Gombát Zsíron megpirítjuk, Borssal, Petrezselyemmel és Hagymával ízesítjük, majd ebből teszünk a tyúkra, és megkenjük Tejföllel. Erre újból tyúk kerül, és így tovább, majd Szalonnával fedjük be. Meglocsoljuk a borral, így készre pároljuk, majd rápirítunk. A levét felfogjuk, majd belekeverjük a Tejfölben elkevert Tojássárgájákat, és a tyúk áttört máját. Ezt a húsra öntjük, majd tócsnival kínáljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kedvenc szelet recept » Gyöngytyúkpecsenye » Lencsesaláta recept » Bevált piskótarecept
» Sarokház /100 éves recept/ » Túrótorta-saját recept » Dhal *Indiai recept* » Madártej (saját recept)
» 100 éves recept: diós süti » Kalács (alaprecept) » Macaron (csokis) recept » Gofri - tuti recept!
» Tavaszi tekercs recept » Almachips recept » Töltött tojás recept » Igazi piaci lángos recept


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.