Tutireceptek.hu fejléc

Húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1.5 l csirke alaplé
300 g zöldspárga
400 g laskagomba (királylaska vagy más néven ördögszekér-laska)

Elkészítés:
1,5 liter leszűrt leves alaplébe tegyük a feldarabolt, zöld spárgát és a csíkokra vágott ördögszekér-laskagombát.
Alacsony lángon kb. 8-10 perc alatt főzzük készre.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors húsleves » Vajbabos húsleves » Marhahúsleves gazdagon » Keleties csirkehúsleves
» Grastmas zumi (Lóhúsleves) » Húsleves » Tökleves (hamis húsleves) » Barátfülés húsleves
» Rizstésztás marhahúsleves » Aranyló tyúkhúsleves » Húslevesben főtt töltelék » Marhahúsleves májgombóccal
» Húsleves tésztaszívekkel » Anyu-féle húsleves » Házi csirkehúsleves » Húsleves - Darált húsból


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.