Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos-málnahabos ananászkarika recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1Friss ananász
2dl Tejszín
30dkg Málna
2dl Joghurt
1 Csomag zselatin

Elkészítés:
1.Az ananászt meghámozzuk, vastag karikákra vágjuk.A közepét kiszúrjuk (ez fás nem fogyasztandó).Forró teflonserpenyőben-zsiradék nélkül-megpirítjuk kicsit az ananászszeletek mindkét oldalát, mert így jobb íze lesz.Melegen vagy hidegen is tölthetjük.
2.Krémhez a tejszínt kemény habbá verjük.A málnát kiválogatjuk(ha nem muszáj ,ne mossuk meg,)a felét összekeverjük a joghurttal,a zselatinfixszel és a tejszínhabbal. Kicsit pihentetjük,majd az ananászkarikákra halmozzuk.
3.A maradék málna felét villával összetörjük,hozzáadjuk a többi málnát ,és az ananász mellé tesszük.Ízlés szerint tehetünk még rá tejszínhabot.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: szekelybea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászkarika bortésztában » Ananászkarika » Bundázott ananászkarikák » Egyszerű diós hókifli
» Borzas epres » Répa-Torta » Caipirinha zselé » Fanta torta
» Túrós-gyümölcsös sütemény » Krémsajtlepény kékszőlővel » Babapiskótás finomság » Albán krémes Emyke módra
» Rokokó torta1 » Narancsos kuglóf » Meggyfelfújt » Csokis kalácsfelfújt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.