Tutireceptek.hu fejléc

Kapros- juhtúrós nokedli recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
3 db tojás
10 dkg juhtúró
1 evőkanál só
fél csokor kapor
30 dkg liszt
1 evőkanál vaj

Elkészítés:
A felvert tojásokhoz krumplinyomón áttörjük a juhtúrót, a sót, az egészen finomra vágott kaprot, majd simára dolgozzuk a liszttel, és kevés vízzel szokásos sűrűségűre galuskatésztát készítünk. Lobogó sós vízben a nokedli szaggató segítségével kiszaggatva kifőzzük, leszűrjük, és vajon átforrósítjuk.

köretként vagy főételekhez tálaljuk.

Tanácsok:
Sajttal megszórva még istenibb!


A receptet beküldte: Zsepii


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös nokedli » Kapros-túrós lepény » Kapros-túrós galuska » Juhtúrós csirkesaláta
» Juhtúrós-sajtos muffin » Spenótos-sonkás nokedli » Juhtúrós pogim » Juhtúrós padlizsántekercs
» Spenótos nokedli » Juhtúrós gnocci tálka » Kapros juhtúrós lángos » Juhtúrós lepény
» Spenotos, juhturos pie » Nokedlis lecsó » Juhtúrós sonkatekercs » Kapros-tejszínes csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.