Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes zöldborsó recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 kg zöldborsó
majonéz
o.5 dl tejszín
petrezselyemzöld
só ,bors ,cukor

Elkészítés:
A hüvelyes zsenge borsót kifejtjük ,megmossuk sós cukros vízben puhára főzzük.
Vigyázzunk hogy ne főjjön szét!
A főzzőlében hadjuk kihülni majd leszűrjük.
Majonézt ,tejszínt fehér borsot,összevágott petrezselymet összekeverjük a borsóval.

Húsokhoz nagyon kellemes saláta.


A receptet beküldte: Almuska60

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majonézes kukorica » Csirkemájas zöldborsós hús » Zöldborsós sertéstokány » Zöldborsós pulykamell
» Zöldborsós-mandulás rizs » Zöldborsós gombaleves » Zöldborsó pörkölt 2 » Tavaszi ragu zöldborsóval
» Ketchup-os zöldborsos husi » Zöldborsós szűzpecsenye » Pajzán zöldborsó » Tarhonyás zöldborsóleves
» Majonézes céklasaláta » Zöldborsó pörkölt » Zöldborsos makaróni » Zöldborsós karajszeletek


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.