Tutireceptek.hu fejléc

Meleg Padlizsánkrém recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
padlizsán
olíva olaj
fűszerek
tejszín

Elkészítés:
A padlizsánt hámozd meg, kockázd fel, kicsit sózd be, és 30 percig hagyd állni. Utána öblítsd le, konyhai törlővel itasd le róla a vizet. Olíva olajon ízlés szerinti fűszerekkel – de elég az egyszerű fekete bors-fokhagyma variáció is – párold puhára, utána néhány evőkanál tejszínnel turmixold össze. Grill húsokhoz, gépsonkával remek!
Nettó CH: 1 adagban kb. 2 gramm.


A receptet beküldte: veres

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrém majonézzel » Szudáni padlizsánkrém » Joghurtos padlizsánkrém » Meleg babsaláta
» Konyakos-likőrös melegítő » Egg nog (Meleg tojáslikőr) » Meleg cukkinisaláta » Tojásos melegszendvics
» Melegszendvics Erzsi módra » Gombás melegszendvics » Melegszendvics » Melegszendvics 2
» Melegszendvics finoman » Sajtkrémes melegszendvics » Esti gyors melegszendvics » Tonhalas melegszendvics


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.