Tutireceptek.hu fejléc

Narancsos rozmaringos kacsacomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
kacsacomb

tbors
rozmaring
narancs

Elkészítés:
A kacsa bőrét 4-5 csíkban bevágjuk.
Sózzuk, enyhén borsozzuk, megszórjuk rozmaringgal.
Bőrével lefelé tepsibe rakjuk, sütőben kb 30 perc alatt (combok méretétől függ) megsütjük, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is pirosra sütjük. Ahogy pirul, rátesszük a narancskarikákat, és azzal együtt sütjük készre.
Nem kell agyonfűszerezni!


A receptet beküldte: andi6020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos marcipáncsók » Citromos-narancsos szelet » Narancsos tiramisu torta » Narancsos kocka
» Gyümölcsös kacsacomb » Narancsos karfiolsaláta » Narancsos sajtkoktél » Narancsos Tonhalas Salata
» Narancsos puncstorta » Rozmaringos krumpli » Narancsos túrószelet 2 » Narancsos-tejszínes torta
» Narancsos mokka puncs » Narancsos-piskótás kocka » Narancsos eperturmix » Narancsos kacsahúspástétom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.