Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém recept

Kategória:
 Zöldséges ételek
 Vegetáriánus ételek
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 közepes padlizsán
4 gerezd fokhagyma
2 meghámozott, feldarabolt paradicsom
só, bors
friss petrezselyem feldarabolva
1 tk oregano
1/3 csésze olívaolaj
6 tk vörösborecet

Elkészítés:
Forró sütõben süssük a padlizsánokat 45-50 percig. Ezzel megelõzzük, hogy keserűek legyenek. Ráadásul a héjuk is könnyen lehúzható lesz. Ezt tegyük is meg, és vágjuk a húsát apró darabokra. Mindenképpen fa eszközt használjunk.Egy mozsárban vagy nem fémbõl készült tálban keverjük a padlizsánhoz a szétnyomott fokhagymát. Egy faeszközzel nyomjuk szét még jobban, adjuk hozzá a paradicsomot, a sót és a borsot, és a többi fűszert. Jöhet bele az olívaolaj és az ecet. Kóstoljunk meg, adhatunk még hozzá olajat vagy ecetet, ha kell.


A receptet beküldte: Rekus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrém majonézzel » Padlizsánkrém juhsajttal » Kátya féle Padlizsánkrém » Fetás padlizsánkrém
» Padlizsánkrém leves » Eredeti padlizsánkrém » Padlizsánkrémleves májjal » Hagyományos padlizsánkrém
» Padlizsánkrém másként » Parmezános padlizsánkrém » Én padlizsánkrémem » Finom padlizsánkrém
» Juhtúrós padlizsánkrém » Padlizsánkrémem » Avokádós padlizsánkrém » Padlizsánkrém piritóssal



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.