Tutireceptek.hu fejléc

Parázson sült citromos tonhal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg tonhal
2 gerezd fokhagyma
1 citrom
4 szál petrezselyem

vaj

Elkészítés:
Négy egyenlő nagyságú alufóliát terítsünk ki, kenjük meg vajjal, és mindegyikre tegyünk egy-egy halszeletet. Sózzuk meg, és zúzott fokhagymával kenjük meg. Csepegtessünk rá citromlevet, és a hal tetejére tegyünk egy-egy szál megmosott zöldpetrezselymet. Ezután a fóliát szorosan, légmentesen hajtsuk rá. Parázsra helyezve 8-10 perc alatt süssük meg.
Köretként parázson sült burgonyát adhatunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalas salata » Tojásos tonhal » Citromos sütiszelet » Citromos kocka(Kata-féle)
» Citromos csirke. » Citromos - grízes sütemény » Avokádós-diós-tonhal snack » Citromos csirke felsőcomb
» Citromos szelet 2 » Citromos rácsos szelet » Tonhalas sajtkrémes krém » Citromos csirke *
» Citromos-paradicsomos hús » Citromos ricottakrém torta » Tésztában sütött tonhal » Citromos pulykamell sült


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.