Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párizsis pikánssaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 nagy tubus majonéz
25 dkg csalamádé
2 alma
30 dkg marhapárizsi
1 közepes zeller
1 db főtt burgonya
2 fej lilahagyma
1 pohár tejföl

Elkészítés:
Majonézt tejföllel elkeverjük.Az almákat kimagvazzuk és hámozatlanul vékony csíkokra vágjuk.Azonnal bele kell tenni a majonézbe.
A lilahagymát vékony karikákra vágjuk,picit sózzuk,majd állni hagyjuk kb.20percet.
A zellert lereszeljük,megsózzuk és állni hagyjuk.
A csalamádét levétől lecsurgatva összevágjuk,és az almás majonézbe tesszük.A sózott hagymát,zellert kicsavarjuk és ezt is a majonézbe tesszük,és a csíkokra vágott párizsit is.
Legvégül a főtt burgonyát tesszük bele,de ezt is csíkokra vágva.
3-4 órát állni hagyjuk,hogy az ízek összeérjenek!


A receptet beküldte: Laryan


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párizsis rizssaláta » Párizsis melegszendvics » Párizsiszószos tészta » Hagymás párizsisaláta
» Párizsis saláta » Zőldborsós párizsiszelet » Párizsis tészta » Párizsis csiga
» Töltött párizsiszeletek » Majonézes párizsisaláta » Alma-narancs saláta » A legfinomabb meggyszósz
» Palermói saláta » Vöröskáposzta saláta » Dobálos uborka » Bence féle para saláta



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.