Tutireceptek.hu fejléc

Rántott paradicsom recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 nagy, kemény paradicsom (fejenként),
liszt,
tojás,
zsemlemorzsa,
petrezselyem,
bors,
egyéb fűszerek,
olaj.

Elkészítés:
A paradicsomokat vágd cikkekre - ne túl kis cikkekre, mert úgy szétesik -, és mintha csak húst paníroznál, forgasd meg a lisztben, a tojásban és a zsemlemorzsában.
Igény szerint fűszerezheted is a panírt. Közepesen forró olajban süsd mindkét oldalát aranybarnára.
Kihűlve tálald, mert melegen túl savas az íze.

Köretnek sült hasábburgonyát vagy krumplipürét és majonézt ajánlunk hozzá.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rántott patisszon » Egyszerű paradicsomleves » Paradicsomos húsgombócom » Sütőben sült rántott hús
» Paradicsomlé 1. » Rántott karalábé » Tuti paradicsomleves » Rántott zeller
» Rántott cukkini paleósan » Paradicsomos sertésmáj » Rántott palacsinta » Könnyű paradicsomleves
» Töltött, rántott gomba » Rántott szendvics 2. » Rántott palacsinta 2 » Hamis rántott hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.