Tutireceptek.hu fejléc

Sajttal rétegezett tejszínes hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csont nélküli karaj,
20 dkg füstölt sajt,
20 dkg trappista sajt,
4 dl tejszín,
só,
paprika,
őrölt bors,
olívaolaj,

Elkészítés:
A húst vékony szeletekre vágom, kiklopfolom. Enyhén sózom, majd mindkét oldalát megborsozom, paprikával megszórom (ízlés szerint). Egy hőálló tálat enyhén megolajozok, majd beleteszek egy réteg húst. A kétféle reszelt sajtot összekeverem, a tetejére szórom. Újabb réteg hús, majd sajt következik, így rétegezem, amíg a hozzávalók elfogynak. A tetejére a maradék sajt kerül, a végén ráöntöm a tejszínt. 200-220 fokon kb. 50 perc alatt, megsütöm.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal sütött burgonya » Tonhal sajttal és gombával » Tejszínes zellersaláta » Tejszínes süllő
» Tejszínes eperkrémleves » Tejszínes-gombás karfiol » Tejszínes spárgakrémleves » Cukkinipuffancs sajttal
» Tejszínes Csokitorta » Tejszínes citromfagylalt » Sajttal rakott csirkemell » Tejszínes csirkemell
» Pangásius márványsajttal » Tejszínes-gombás csőtészta » Muffin juhtúróval, sajttal » Tejszínes zellerkrémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.