Tutireceptek.hu fejléc

Sárgadinnyés pezsgő recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
egy sárgadinnye,
egy üveg száraz pezsgő.

Elkészítés:
a sárgadinnyék tetejét levágjuk, a magházát kikaparjuk. A dinnyék húsát kiskanállal sok kis golyóra vagy késsel kockákra vágjuk. A gyümölcsdarabokat visszatesszük a héjba, és felöntjük pezsgővel. A kalapot visszatesszük a „fejére”, és tálalás előtt behűtjük. Ez az ínyencség pezsgő helyett vörösborral is készíthető.


A receptet beküldte: TyBoR

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őszibarack pezsgő koktél » Pezsgős őszibarackleves » Forró eper hideg pezsgőben » Pezsgős-tonhalas spagetti
» Cassis pezsgőkoktél » Gyümölcsös pezsgőspohár » Pezsgős koktél » Sárgadinnyés túrótorta
» Ananászos pezsgős álom » Sárgadinnyés falatkák » Vérnarancs-pezsgő mix » Pezsgős szilvaleves
» Epres pezsgőkoktél » Pezsgő-tini » Pezsgő puncs » Gyümölcsös pezsgő


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.