Tutireceptek.hu fejléc

Szilva, datolya, őszibarack szalonnakabátban recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 db puha szilva,
2 db őszibarack,
2 db datolya,
4 egész mandula,
8 vékony szelet enyhén füstölt szalonna,
fogpiszkáló,
olaj,
alufólia.

Elkészítés:
Magozzuk ki a gyümölcsöket.
A szilvákba és a datolyákba dugjunk egy-egy szem mandulát, az őszibarackba ne tegyünk.
Tekerjük a gyümölcsöket egy-egy szelet szalonnába, tűzzük meg fogpiszkálóval.
Melegítsük elő a sütőt 250 fokra.
A falatkákat helyezzük egy alufóliával kibélelt tepsire.
Ha a szalonna össze sült, kivehetjük a fogpiszkálót.
10-15 percig süssük, amíg a szalonna ropogós lesz.
Forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szilvakrémes rácsos » Burgonyás szilvás gombóc » Őszibarack krém leves » Aszalt szilvás kacsacomb
» Aszaltszilvás palacsinta » Szilvalekvár sütőben sütve » Bortésztába burkolt szilva » Bihari szilvás tekercs
» Besztercei szilvás rétes » Szilvás-fahéjas köles » Vörösboros szilva » Datolyás gyümölcssaláta
» Szilvás tekert hús » Aszaltszilva leves » Szilvás-mazsolás sütemény » Szilvás clafoutis


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.