Tutireceptek.hu fejléc

Töltött tojással töltött karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
kb. 1 kg csont nélküli karaj
5 db főtt tojás
1 db szikkadt zsömle
3 dkg vaj
tej
só, bors
petrezselyem
mustár


liszt
tojás
zsemlemorzsa

Elkészítés:
A tojásokat kettévágom, a zsömlét tejben megáztatom, kicsavarom és a tojások sárgájával, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, pici mustárral és a puha vajjal összekeverem, majd a tojások fehérjébe töltöm.
A karajból 10 szeletet vágok, a szeletekbe zsebet, ezekbe egy-egy fél töltött tojást teszek, fogpiszkálóval megtűzöm, a szokásos módon bepanírozom, és bő olajban megsütöm.
Megjegyzés: a karajt vagy úgy vágom fel, hogy vastagra szeletelem és abba zsebet vágok, vagy vékonyan, de minden másodikat vágom csak teljesen át, vagy közepesen vastag szeleteket vágok, kiklopfolom és félbe hajtva töltöm meg.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött paradicsom II. » Töltött füge » Juhsajttal töltött paprika » Töltött tojás húsvétra
» Hallal töltött tortilla » Fetával töltött paradicsom » Zsályás főtt karaj » Töltött gombafejek rántva
» Marhakaraj sörben sütve » Töltött szendvics » Fokhagymás karaj » Töltött apró kifli
» Töltött franciakenyér » Almás karaj » Töltött kókuszos sütemény » Töltött fasírozott


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.