Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
karaj

bors
fokhagyma
liszt
kevés étolaj

Elkészítés:
A húst felszeletelem, kiklopfolom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom. Kevés olajon hirtelem mindkét oldalát pirosra sütöm. Rászórom az apróra vágott fokhagymát, aláöntök 1/2 dl vizet, és fedő alatt 20 perc alatt puhára párolom. Krumplipürével és salátával tálalom.


A receptet beküldte: Rozália

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz sertéskaraj » Fűszeres kirántott karaj » Finom karaj » Majoránnás sertéskaraj
» Fokhagymás csülökfalatkák » Bőrös sertéskaraj sütve. » Mustáros-tejfölös karaj » Brokkoli fokhagymás vajban
» 40 fokhagymás csirke » Zöldborsós karajszelet » Fokhagymás-fűszeres lazac » Sertéskaraj töltve
» Fokhagymás krumplileves » Karaj sonkaraguval » Fóliában sült karaj » Fokhagymás sült csuka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.