Tutireceptek.hu fejléc

Törökparadicsom camembert sajttal, oregánóval ízesítve recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 db padlizsán,
1 db camembert sajt,
6 evőkanál paradicsompüré,
1 csokor oregánó,
5 evőkanál finomliszt,
2 dl olívaolaj,
só.

Elkészítés:
A padlizsánokat (amit sokan törökparadicsomként ismernek) meghámozzuk, hosszában fél cm vastag szeletekre vágjuk, és 10 percre sós vízbe tesszük.
Jól lecsöpögtetjük, és lisztbe forgatjuk.
Forró olívaolajban piros-ropogósra sütjük.
Tálalásnál a padlizsánszeleteket beborítjuk a paradicsommártással, és egy nagy szelet camembert sajtot helyezünk rá.
A tetejét megszórjuk az apróra vágott oregánóval.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell sajttal » Karfiol sajttal » Sajttal sült csirkemell » Sonkás camembertsaláta
» Sajttal sütött kotlett » Zöldpaprika sajttal » Camembert leves » Tejszines hal sajttal
» Nagy sajttál » Sült tök sajttal » Fűszeres camembertkrém » Sajttal rakott pulykamell
» Sajttal sült kelbimbó » Tejszínes karalábé sajttal » Pangásius márványsajttal » Sonkás camembert saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.