Tutireceptek.hu fejléc

Update 1 Toszkán halleves (20g szénhidrát, 305 kcal/adag) recept

Kategória:


Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:
1 kisebb konyhakész hal (kb.70 dkg),
1 szál póréhagyma,
2 szál sárgarépa,
3 paradicsom,
fél zellergumó,
1 fej hagyma,
3 gerezd fokhagyma,
1 evőkanál citromlé,
fél csokor petrezselyem,
só,
bors,
tárkony

Elkészítés:
Az alaposan megtisztított hal fejét, farkát levágjuk. Gerincét kiemeljük, törzsét 2 cm-es darabokra vágjuk, és meglocsoljuk citromlével. Fazékba helyezzük, fejjel farokkal együtt és leöntjük másfél liter vízzel. Hozzáadjuk a karikákra vágott sárgarépát, póréhagymát, a kockára vágott zellert, az egészben hagyott hagymát és fokhagymát. Sóval, borssal, tárkonnyal, és az összekötözött petrezselyemmel fűszerezzük. Fedő alatt, 20 percig főzzük.
A család többi tagja, pirított zsemlekockával fogyaszthatja.


A receptet beküldte: anett59


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fánk (Update1) » Kókuszos kocka UPDATE1 » Pogácsa Update 1 » Császármorzsa update1
» Káposztás halleves » Lángos (Update1) » Zabkoch update 1 » Muffin (update1)
» Toszkán saláta » Update 1 Zabpelyhes bonbon » Piskótaszelet (update 2) » Túrógombóc (update1)
» Zabos palacsinta (Update1) » Kefíres süti (update 2) » Kávés madártej (Update1) » Norbi Update 1-es kenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.