Tutireceptek.hu fejléc

Update lángos recept

Kategória:


Hozzávalók:
150ml víz
250gr update liszt süteményekhez
100ml tej
50gr burgonya pehely
20gr élesztő
csipet só
olívaolaj

Elkészítés:
A burgonyapelyhet áztasd a vízbe. Az élesztőt egy kanál liszttel langyos tejben keverd simára, futtasd fel. Ezt keverd össze a burgonyapehellyel, liszttel, sóval, alapossan dolgozd össze, formálj belőle cipót, és 30fokos sütőben 1órát keleszd. Kicsit olajozd meg a tésztát és kis gombócokat formálj, nyomkodd meg és forró olajban süsd ki mindkét oldalát 2-3 percig.

Tanácsok:
Ez a recept kicsit eltér mint a könyvben található, de nekem így mindíg sikerül, és olyan az íze mint az "igazinak".
Személyes tapasztalat: én ezt ettem egy hétig minden nap vacsorára és 3kg-ot fogytam!!

Kalóriatartalom: 121 kcal
Szénhidráttartalom: 13,9 gramm
Zsírtartalom: 5,6 gramm

A receptet beküldte: enci2


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piskótaszelet (update 2) » Linzer (update 2) » Update 1 Túrótorta » Káposztás töltött lángos
» Nagypapa túrósa (update 1) » Fonott kalács (Update 1) » Update 1 Kávés madártej » Tejfölös kapros lángos
» Finom lusta lángos » Update 1 csokis muffin » Házi lángos » Lángos, mint a piacon
» Stíriai metélt (Update 1) » Kevert tészta (update 2) » Pikáns sajtos lángos » Palacsinta (Update 1)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.