Tutireceptek.hu fejléc

Vitaminsaláta friss fogyasztásra recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kisebb fej fejes káposzta,, 1 -2 db. zöld és piros színű paprika (kicsumázva), 2 db. közepes nagyságú alma, 1 db. fehér retek, 2 db.uborka, só. A felöntőléhez: kristálycukor, ételecet, só, olíva olaj (étolaj).

Elkészítés:
A káposztát és az uborkát tisztítás után nagyon vékonyra vágjuk, besózzuk és állni hagyjuk pár percig. Az almát és a retket lereszeljük. Elkészítjük a felöntőlevet ízlésünk szerint. A hozzávalókat összekeverjük, felöntjük a salátalével és hűtőben fél órán keresztül tároljuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vitaminsaláta virslivel » Frissítő búzafűlé-koktél » Frissitő citrusok » Friss kolbász bajor módra
» Friss majonézes saláta » Friss, tarka saláta » Vitaminsaláta egyszerűen. » Juhsajtos vitaminsaláta
» Friss gombaleves » Vitaminsaláta » Fügetorta friss fügéből » Frissítő paradicsomkoktél
» Frissítő saláta » Almás-fahéjas frissítő » Friss saláta » Frissítő koktél


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.