Tutireceptek.hu fejléc

Zab-koch recept

Kategória:


Hozzávalók:
25 dkg zabpehely
1 l tej
1 csomag vaniliás puding
édesítő ízlés szerint
2 tojás
kb 80 dkg alma attól függ ki mennyire szereti,de el is hagyható

Elkészítés:
A tejből félreteszek egy picit,ezzel keverem majd ki a pudingport.A többi tejben megfőzöm a zabpelyhet,majd belekeverem az édesítővel és a félretett tejjel kikevert pudingport főzöm még egy picit,félre húzom belekeverem a 2 tojás sárgáját és a 2 tojás felvert habját.Tűzálló tálat kikenek pici margarinnal vagy ecsettel olivaolajjal,beleöntöm a massza felét réteszem az édesítővel elkevert fahéjas almát,erre a maradék masszát,megsütöm halványbarna legyen a teteje.Kompóttal meggyöntettel tálalom,de lehet friss gyümölccsel is.
Jó étvágyat...


A receptet beküldte: bebozi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ribizlihab (update 1) » Csípős saláta másként » Update1 rakott padlizsán » Túrótorta (update 1)
» Paradicsomos zöldbab » Update mirinda szelet » Zabpelyhes puszedli » Gombás cukkíni update1-es kód
» Fűszeres répatorta - reform » Kekszes -pudingos süti » Koktél pogácsa (Update3) » Gundel palacsinta 1
» Madártej (saját recept) » Citromos csillag » Pogácsa Update 1 » Update energiaital


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.