Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós palacsinta recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
A palacsintatésztához:
15 dkg zöldborsó, megpárolva,
5 dkg frissen reszelt parmezán,
1 nagy csokor petrezselyem, apróra vágva,
2 tojás,
15 dkg finomliszt,
5 dl tej,
só és frissen őrölt bors.

A sütéshez: olaj.

A sajtkrémhez:
25 dkg natúr tejszínes sajtkrém,
1 dl tejszín,
10 dkg füstölt sajt, megreszelve
1 csokor petrezselyem, apróra vágva.

Elkészítés:
A palacsintatészta hozzávalóit turmixgépbe tesszük, megsózzuk-megborsozzuk, és simára keverjük.

A szokásos módon megsütjük a palacsintákat.

A sajtkrém hozzávalóit összekeverjük és megtöltjük vele a meleg, friss palacsintákat.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós tojás » Palacsinta (diabetikus) » Pikáns húsos palacsinta » Zöldborsós tészta
» Babos palacsinta » Töltött túrópalacsinta » Diákpalacsinta » Almás palacsinta
» Palacsinta (Update 1) » Krumplis palacsinta, 2p/db » Update palacsinta » Meggyes-mákos palacsinta
» Szájban olvadó palacsinta » Részeges palacsinta » Diós palacsintatöltelék » Meggyes palacsinta 2



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.