Tutireceptek.hu fejléc

Andi császármorzsája recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg búzadara
4 dkg liszt
1/2 l tej
4 tojás
20 dkg cukor
2 csomag vanÍllia cukor
1 csomag mazsola
pici só
5 dkg margarin
baracklekvár

Elkészítés:
A 20 DKG BÚZADARÁT,A 4 DKG LISZTET ÉS A 1/2 L TEJET ÖSSZEKEVERJÜK,MAJD 1 ÓRÁT ÁLLNI HAGYJUK.4 TOJÁS SÁRGÁJÁT,A 20 DKG CUKROT ÉS A 2 VANÍLLIÁS CUKROT HABOSRA KEVERJÜK.A 4 TOJÁS FEHÉRJÉT A PICI SÓVAL KEMÉNY HABBÁ VERJÜK.MAJD A HABOSRA KEVERT SÁRGÁJÁT HOZZÁADJUK A KEMÉNY HABHOZ,ÉS AZ 1 ÓRÁT ÁLLT BÚZADARÁT IS HOZZÁKEVERJÜK.MAGAS FALÚ TEFLON SERPENYŐBE 5 DKG MARGARINT FELOLVASZTUNK,ÉS BELEÖNTJÜK A MASSZÁT ÉS A MAZSOLÁT IS.15-20 PERC ALATT MEGSÜTJÜK FOLYAMATOSAN KEVERGETVE AMÍG AZ EGÉSZ SZÉT NEM MORZSÁLÓDIK.4 ADAGRA SZÉTOSZTJUK,ÉS ÜVEG TÁNYÉRON TÁLALJUK BARACKLEKVÁRRAL LEÖNTVE.

Elkészítési idő: 80 perc

A receptet beküldte: sandi39


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Édes hungária szelet » Sárgarépás-diós szelet » Meggyfelfújt kakaós habbal » Túrós rakott alma
» Diós mákos fogyis muffin » Gőzgombóc felvidéki módra » Lászlókenyér(Vaszilopita) » Kókusszal töltött kifli
» Joghurtos-meggyes babapiskóta » Mákos túró » Egyszerű somlói galuska » Ropogós hólabda
» Hókifli (olcsó) » Zebra túrótorta » Twix szelet (sütés nélkül) » Sárgadinnyezselé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.