Tutireceptek.hu fejléc

Hamis marcipán 2. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10 dkg kukoricaliszt
15 dkg burgonya
20 gkg porcukor
20 dkg darált dió
1 dl rum

Elkészítés:
Burgonya héjában főzve,tisztítva,majd még melegen áttörve.
Liszt 6 dl vízben sűrűre főzve,állni hagyni,míg megkeményedik.
Az előbbi 2 masszát elegyíteni,hozzáadni a cukrot,diót,majd a rumot.


A receptet beküldte: KANÁRI

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis tiramisu 2féleképp » Hamis túrós rakott tészta » Hamis krumplipüré » Meggy-marcipán praliné
» Marcipán gyorsan » Hamis halleves » Hamis vadas csirkemell » Gyros tál (hamis)
» Hamis töltött káposzta. » Hamis májgombóc » Hamis Francia Krémes » Hamis túróslepény
» Hamis rétes » Hamis rétes2 » Hamis ananász befőtt » Hamis krémtúrós szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.