Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Narancsos bor recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
4 gb lédús narancs
25 db kockacukor
1 narancs héjja
1 l vörösbor
1 pohárka tiszta alkohol

Elkészítés:
a narancsokat meghámozzuk,majd apró darabokra vágjuk őket.A bort és a nari darabokat egy nagy (1.5 l-es) lehetőleg öblös üvegbe töltjük.Jól lezárjuk és kb 10 napig hadjuk összeérni.Minden nap meg kell keverni/rázni,és a 9. napon hozzá kell adni a narancshéjjat is.A 10. napon szűrjük le a folyadékot.A leszűrt lében felodjuk a kockacukrokat,majd öntsük hozzá az alkoholt is.Töltsük szép üvegekbe a borunkat, még 1 hétig hagyjuk pihenni,érni, aztán már lehet is kínálgatni!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Virág3


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-narancsos csirke » Fehérboros-narancsos puncs » Narancsos szelet. » Narancsos rizs
» Narancsos túró desszert » Narancsos csokoládé álom » Narancsos csokoládé torta » Narancsos csirkemáj
» Narancsos eperturmix » Narancsos limonádé » Mézes-narancsos csirkecomb » Narancsos kuglóf
» Narancsos karikák » Narancsos-túrós alagút » Narancsos rolád » Narancsos tiramisu torta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.