Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Puncsital recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
Hozzávalók:
1 l fekete ribizli lé
0.5 l narancslé
0.5 l száraz vörösbor
1-2 db fahéj
4-5 db szegfűszeg
1 db vaníliarúd
10 dkg porcukor
1 narancs

Elkészítés:
Elkészítés:
A ribizlilevet,a narancslevet,a vörösbort,a fűszereket,a felhasított vaníliarudat és a cukrot
elkeverjük és felhevítjük.A narancsot megmossuk,és kb.fél cm-es szeletekre vágjuk.Ezeket
elfelezzük vagy negyedeljük és a puncshoz adjuk.
Tálalás előtt a fűszereket és a vaníliarudat
kiszedjük.


A receptet beküldte: Edibabacica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diópálinka » Apricot Lady » Grape-fruit-cup » Ünnepi puncs
» Bazsalikomlikőr » Cseresznyeszörp » Davis Cup Spezial » Caribi románc
» Pomegranate Martini » Between the sheets » Bum Bum Tequila » White Russian
» Petrezselyemtea » Rumos kruszta » Frozen Apple lemonade » Bee Sting


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.