Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajt-tatár recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
10 dkg trappista sajt
10 dkg füstölt sajt
5 dkg márványsajt
10 dkg puha sajt (Anikó, Hóvirág)
1 doboz natúr krémsajt
1 pohár tejszín
2 evőkanál tejföl
1-1 kiskanál majonéz és mustár
1-2 gerezd áttört fokhagyma
petrezselyem vagy snidling

Elkészítés:
A sajtokat lereszelem, a márványsajtot összetöröm, a krémsajtot puha állapotban a többi hozzávalóval alaposan kikeverem. Olyan legyen az állaga, mint egy sűrűbb krémtúró, ezért a tejszínnel lehet bővebben bánni. Legvégül belekeverem az apróra vágott petrezselymet vagy snidlinget. Só nem kell bele, a sajtok, főleg a márványsajt elég sós. Fél órára hűtőbe teszem, hogy összeérjenek az ízek. Pirítósra kenve, kígyóuborkával, paradicsommal laktató vendégváró vagy családi vacsora.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájkrém házilag » Májkrém » Hagymás tepertőkrém » Sonkáskrém
» Diétás szendvicskrém » Korhelyszendvics » Körözött-másképp » Spenótos pesto
» Töltött húsos kifli » Hangonyi kőrözött » Tonhalas szendvics » Francia melegszendvics
» Baconös tükörtojásos tortilla » Hagymás vajkrém » Kenősajt » Almás túrókrém


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.