Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárgarépasaláta grépfrúttal recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
4 vastagabb szál sárgarépa,
# 1 grépfrút,
# 3 dkg napraforgómag,
# 1 evőkanál tökmagolaj,
# 1 teáskanál citromlé,
# 1 teáskanál méz,
# késhegynyi őrölt ánizs

Elkészítés:
A lekapargatott sárgarépát finomra reszeljük. A grépfrútot keresztben kettévágjuk, a hártyákból a gyümölcs gerezdjeit kiskanállal kiemeljük. A tökmagolajat kikeverjük a citromlével, majd mézzel és késhegynyi őrölt ánizzsal ízesítjük. Összekeverjük a saláta hozzávalóit, leöntjük a mártással és legalább 20 percig érleljük. Hántolt napraforgómaggal meghintve, előételként kínáljuk.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgarépasaláta » Hideg sárgarépasaláta » Diós sárgarépasaláta » Flying Duchman
» Szűz Mária » Karácsonyi Egg Nogg » Forró méz » Csokoládélikör
» Szilveszteri bólé » Martini Sweet » Nyári jeges sangria » Pikáns vitaminbomba
» Kék szving » Campari orange passion » Frozen Blackberry Tequila » Csoki likőr


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.