Tutireceptek.hu fejléc

Sárgarépasaláta grépfrúttal recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
4 vastagabb szál sárgarépa,
# 1 grépfrút,
# 3 dkg napraforgómag,
# 1 evőkanál tökmagolaj,
# 1 teáskanál citromlé,
# 1 teáskanál méz,
# késhegynyi őrölt ánizs

Elkészítés:
A lekapargatott sárgarépát finomra reszeljük. A grépfrútot keresztben kettévágjuk, a hártyákból a gyümölcs gerezdjeit kiskanállal kiemeljük. A tökmagolajat kikeverjük a citromlével, majd mézzel és késhegynyi őrölt ánizzsal ízesítjük. Összekeverjük a saláta hozzávalóit, leöntjük a mártással és legalább 20 percig érleljük. Hántolt napraforgómaggal meghintve, előételként kínáljuk.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg sárgarépasaláta » Sárgarépasaláta » Diós sárgarépasaláta » Fűszeres bólé
» Házi csokoládélikőr » Szerelem kávé » Alfonso » Cointreau Fizz
» Campari orange passion » Véres Szem » Málnás limonádé » Mandula tej
» Ír jeges kávé » Energia koktél » Carrot cream » Fűszeres meleg limonádé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.