Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vadászmártás recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
25 dkg gomba,
1 közepes hagyma,
1 sárgarépa,
2 gerezd fokhagyma,
6 dkg húsos szalonna,
fél liter zöldségleves,
1,5 dl vörösbor,
1-2 evőkanál konyak,
1,5 dl tejszín,
1 evőkanál paradicsompüré,
só,
bors.

Elkészítés:
A gombát megtisztítom és szeletekre vágom, a szalonnát, a répát, a hagymát és a fokhagymát felkockázom.
A szalonnakockákat kiolvasztom és a felkockázottakat addig, párolom benne, míg a hagyma üveges nem lesz.
Belekeverem a paradicsompürét, és kicsit megpirítom.
A borral felöntöm, tovább párolom és kissé lepirítom.
Zöldséglevessel öntöm fel, majd a felére befőzöm és belekeverem a tejszínt.
Sóval, borssal és konyakkal ízesítem.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Caprese saláta » Csirkés Cézár-saláta » Savanyúkáposztás saláta » Mediterrán salátatál
» Őrségi saláta » Majonézes-fokhagymás burgonya » Burgonyasaláta háziasan » Saláta Andi módra
» Tarka-barka saláta » Japán barnarizssaláta » Greenland-saláta » Almás zellersaláta
» Cukkinisaláta » Rizs saláta alla mia » Zöldbabsaláta virslivel » Svéd gombasaláta 2


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.