Tutireceptek.hu fejléc

Almás káposztás pulykamellfilé recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg pulykamellfilé

őrölt bors
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
2 ek olaj
1 kk pirospaprika
25 dkg savanyúkáposzta
1 db alma
2 babérlevél
1 kk kömény

A tálaláshoz:
petrezselyem
3 ek tejföl.

Elkészítés:
A pulykamellfilét 2 centis darabokra kockázom, majd megsózom, megborsozom, és félreteszem.Apróra vágom a vöröshagymát, és a fokhagymát.1ek olajon átsütöm a húskockákat. Ha megsültek, kiszedem és félreteszem.1ek olajon megpárolom az apróra vágott hagymát, és a fokhagymát, meghintem pirospaprikával, és beleforgatom a savanyúkáposztát. Az almát centis szeletekre vágom, és a babérlevéllel, őrölt köménnyel, az egészet jól összekeverem, visszateszem mérsékelt tűzre és lefedem.A hagymás almás káposzta kb 20 perc alatt puhára párolodik. Ekkor hozzáadom a pulykahúst, és átmelegítem. Tálalás előtt, tejfölt aki szereti, és petrezselymet teszek rá.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tegnapi almás lepényem » Békebeli almás béles » Almás virslisaláta » Almás kalácsfelfújt
» Kevert almás süti » Almás-szilvás csirke » Almás fasírt » Almás répasaláta
» Almás céklasaláta másként. » Amerikai káposztasaláta » Almás, fűszeres kalács » Almás-túrós kukorka
» Zabpelyhes-almás süti » Húsos káposztás palacsinta » Forró almástáska » Túrós almás muffin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.