Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 db csirkecomb
2 ananászkonzerv
3 dl tejszín
10 dkg margarin
olaj
liszt

bors

Elkészítés:
A combok bőrét lehúzzuk és kettévágjuk. Sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, majd vaj és olaj keverékében megsütjük egy kicsit. Felengedjük egy kevés vízzel, valamint az ananászlével és lassú tűzön puhára pároljuk. Ha puha a hús kiszedjük, és a kockára vágott ananászt lábosba tesszük, kicsit főzzük majd beleöntjük a tejszínt és egy kicsit forraljuk. Ezután visszatesszük a combokat.


A receptet beküldte: szabóanita


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecomb citrommártásban » Ananászos sertéssült » Ananászos csirkesaláta » Ananászos-mentás margarita
» Nyakkendős csirkecomb » Sörben sült csirkecomb 2 » Ananászos karikák » Ananászos-csokis muffin
» Pikáns csirkecombok » Gyömbéres csirkecomb » Ínyenc töltött csirkecomb » Ananászos sütemény
» Ananászos-túrótorta » Ananászos csirkemell 2. » Ananászos tál » Csirkecomb ananászraguval



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.