Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos csirkemell római tálba recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg csirkemellfilé
40 dkg bacon
20 dkg trappista sajt
4 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
2 dl tejszín
1 dl olaj
1 doboz ananászkonzerv
1 dl tejföl
1 dl ananászbefőttlé
1 kávéskanál mustár
currypor
bors


Elkészítés:
Egy tálba öntsd bele az olajat, zúzd bele a fokhagymát, tedd bele a mustárt, szórj bele egy pici curryport és sózd, borsozd. A csirkemellek mindkét oldalát mártogasd meg ebben a keverékben. A római tál aljára, egymás mellé helyezd el a csirkemellek felét. Tedd rá az ananászbefőtt felét, majd az egyik felkarikázott vöröshagymával borítsd be. A bacont kockázd fel és szórd rá a tetejére. Majd jöhet a maradék csirkemell, az ananász, a vöröshagyma és a szalonna. A tejszínt, a tejfölt és az ananászlét keverd össze és öntsd rá a tetejére. Reszelt sajttal szórd meg a tetejét. Süsd aranybarnára.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemellsonka » Csirkemell formában sütve » Borzas csirkemell 3. » Banános csirkemell
» Thai zöldséges-csirkemell » Mézes banános csirkemell » Sajtos-ananászos csirke » Főtt csirkemell fűszeresen
» Sajtos csirkemell rántva » Ananászos rizs » Ananászos pulykamellfilé » Thai pulyka/csirkemell
» Mustáros csirkemell » Hamis vadas csirkemell » Kijevi csirkemell » Csípős csirkemell csíkok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.