Tutireceptek.hu fejléc

Aszaltszilvás rántott karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
vastagabb karajszeletek
camambert sajt
aszaltszilva

bors
tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
szilvalekvár
vörösbor

Elkészítés:
A karajszeletekbe zsebet vágok és sózom. A sajtot felszeletelem és minden zsebbe 2 szelet sajtot és 2 db aszaltszilvát teszek, majd fogpiszkálóval összetűzöm. A szokásos módon bepanírozom, és bő olajban megsütöm. Közben egy kisebb edénybe szilvalekvárt teszek, amit vörösborral hígítva felforralok. Én egy kis vizet is tettem hozzá, hogy ne legyen túlságosan borízű. Rizzsel és a szilvaszósszal tálalom.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karaj bundában » Isztriai sertéskaraj » Sült báránykaraj » Sertéskaraj pármai módra
» Rántott párizsi » Rántotta csirkemellel » Tejszínes mustáros karaj » Rántott Sárgarépa
» Rántott sütőtök » Rántott töltöttkáposzta » Fokhagymás rántott hús » Rántott sajt
» Karajcsíkok fügés raguval » Rántott hús (anti-candida) » Karajbatyu » Aszaltszilvás csoki kocka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.