Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi Betyár recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagy fej vöröshagyma
2 szelet füstölt bacon szalonna
25 dkg pulykamell
50 dkg csiperke gomba
4-5 dl főzőtejszín
1 kávéskanál feketebors
1 kávéskanál só
2 nagy csokor friss petrezselyemzöld

Elkészítés:
A hagymát vékony karikákra szeleteljük.
Kevés olajon az apróra vágott szalonnával együtt megpirítjuk.Hozzáadjuk a kockára vágott pulykamellet,és kicsit pörköljük,majd beleöntjük a szeletelt gombát,és hagyjuk,hogy levet eresszen.Annyi vizet öntünk hozzá,hogy épp ellepje.
Sóval,borssal ízesítjük.Ha a pulykamell megfőtt,hozzáadjuk a petrezselymet,és a főzőtejszínt.Főzzük még 10 percig.
Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: pesmár


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi sertésborda » Bakonyi sertésszelet » Zsemlemorzsás betyárgombóc » Bakonyi rőzse
» Csirkemell bakonyiasan » Betyáros bolognai » Betyár leves » Bakonyi pulykaleves
» Betyárpörkölt » Bakonyi sertésragu » Betyárkrumpli » Bakonyi húsos leves
» Bakonyi fácánmell sajtosan » Bakonyi betyárgombóc » Betyárhús nyárson » Süllő betyárosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.