Tutireceptek.hu fejléc

Bársonyos csirke gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kicsontozott csirkemell
3 kk. liszt
1 ek. szójamártás
1 késhegynyi bors
4 ek. olaj
1 kis kínai gombakonzerv
1 kk. s
2 gerezd fokhagyma
2 kk. gyömbér

Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk. A szójamártást összekeverjük a liszttel, borssal és egy evőkanál olajjal, majd a csirkére öntjük.
A gomba levéből 1/2 dl-t félreteszünk és sóval ízesítjük.
A húst olajban megpároljuk, a fokhagymával és a gyömbérrel. Rátesszük a gombát, rálocsoljuk a levét, és 5 percig főzzük.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes csirke Maris módra » Tokai részeges csirke » Sajtos csirkemell filé » Barackos csirkemell
» Tavaszi csirke körtével » Tejben sült csirke » Tésztás csirke » Sajtos gombás csirkemell
» Csirkemelles tésztasaláta » Zöldséges pirított csirke » Török csirkemell saláta » Sült csirkeszárny
» Sajtos csirkemáj-rizottó » Tejszínes csirke és tojás » Zöldborsós rizses csirke » Babos tejszines csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.