Tutireceptek.hu fejléc

Borban párolt karottás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb
50 dkg sárgarépa
1 dl száraz fehérbor
grillfűszer, só, bors, majoránna

Elkészítés:
A sárgarépát hasábokra vágom, majd egy akkora tepsi aljára terítem, amelyben egymás mellett elférnek a csirkecombok. A hús mindkét oldalát sózom, borsozom, majoránnával, grillfűszerrel meghintem. A répára fektetem a húsokat, aláöntöm a bort, alufóliával letakarom.

Előmelegített, közepesen forró sütőben 40 percig párolom. Ezután a fóliát leveszem, és a hús alól kiszedem a répát. Villával összetöröm,, összekeverem a húslével, majd rákenem a combokra, és fedés nélkül megpirítom.
Hagymás, petrezselymes karfiolrizzsel tálalom.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt zöldségtál » Párolt lilakáposzta » Rántott csirkecombfilé » Málna vörösborban
» Csirkecomb kertészné módra » Kapros párolt zöldborsó » Hagymás rántott csirkecomb » Sörös párolt káposzta
» Csirkecomb görögösen » Párolt kelkáposzta » Sajtos csirkecomb » Fokhagymás csirkecomb
» Rokfortos csirkecomb » Csirkecomb római tálban » Párolt vadkacsa » Párolt káposzta finoman


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.